يک متخصص طب سنتي گفت: زياد خوردن ميوه باعث ضعف ميشود. همچنين نوشيدن آب با ميوهها بسيار مضر است و بهتر است همراه با ميوههايي مانند انگور که موجب بروز عطش ميشود, آب مصرف نشود.
به گزارش
سلام لردگان؛ غلامرضا کردافشاري متخصص طب سنتي اظهار داشت: ميوهها سرشار از منبع ويتامينها و آنتي اکسيدان است.
به گفته وي ميوههاي هر فصل خواص ويژه خود را دارند و بايد افراد ميوه خاص خود را مصرف کنند. يعني ميوهها را بايد بر اساس مزاج مصرف کنند.
اين متخصص طب سنتي ادامه داد: زياد خوردن ميوه باعث ضعف ميشود و خوردن آب با ميوهها بسيار مضر است و بهتر است که همراه با ميوههايي مانند انگور که موجب بروز عطش ميشود, آب مصرف نشود.
کردافشاري بيان کرد: همزمان چند نوع ميوه با هم نبايد مصرف شود. فقط يک نوع ميوه بايد مصرف شود, اگر افراد ميخواهند, سيب مصرف کنند, بهتر است که قبل از خواب يا صبح ناشتا مصرف کنند که به دفع مواد زائد کمک کند.
وي عنوان کرد: مصرف سيب به صورت رنده يا کمپوت خانگي به دفع بسياري از سموم کمک ميکند. همچنين افرادي که دچار يبوست هستند بهتر است که سيب را بعد از غذا مصرف کنند که موجب لينت مزاجشان ميشود، البته با فاصله يک ساعت بعد از غذا. همچنين افرادي که دچار آلرژي هستند, بهتر است که آب سيب را يک ساعت قبل از غذا همراه با يک قاشق غذاخوري خاکشير مصرف کنند.
منبع: تسنيم
انتهاي پيام/